Hørsholm Kranio-Sakralterapi  - og Zoneterapi
Hvad er Zoneterapi?

Zoneterapi tager udgangspunkt i, at hver enkelt del af kroppen reflekteres på fødderne i fastlagte zoner. Ømhed i en eller flere af zonerne kan skyldes sygdom, men betyder i de aller fleste tilfælde, at de berørte organer og områder ikke fungerer optimalt, og at der er en ubalance.

Ved at behandle de ømme reflekszoner påvirker man kroppens evne til at genoprette sin naturlige balance. Mange bruger Zoneterapi som forebyggende behandling.


Zoneterapi - hvor stammer det fra?

Man kender ikke det nøjagtige årstal for Zoneterapiens oprindelse. Man ved, at Zoneterapi er blevet brugt i tusinder af år i Amerika, Afrika, Egypten, Kina, Nepal og Indien.

Zoneterapiens grundlægger i nyere tid er den amerikanske øre-næse-halsspecialist dr. med W. Fitzgerald (1872-1942). Gennem sit arbejde fandt han ved et tilfælde, at han, ved at trykke forskellige steder på kroppen, kunne udføre mindre operationer i næse og svælg uden nogen form for anæstesi (bedøvelse).

I 1960erne kom Zoneterapien til Danmark.


Priser:

pr. gang 300 kr. 

Ved min. 7 behandlinger:

pr. gang 250 kr.Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen starter med en samtale og varer 40-60 minutter. Man ligger eller sidder afslappet på en briks og behandleren trykker og masserer på fodens zoner, hvor ved der løsnes op for ubalancer og spændinger, der er årsag til den manglende funktionalitet.

Selve behandlingen varer 30-40 minutter og efterfølges af et hvil på 15-30 minutter.

Zoneterapi er en naturlig behandlingsform, som på en nænsom måde styrker kroppen og giver øget sundhed og velvære

Alle har glæde af Zoneterapi, også babyer og små børn. Hos børn drejer det sig ofte om lidelser som:

Mavekneb - forstoppelse - søvnproblemer - ørepine - generel uro.

Hvor mange behandlinger? 

Det afhænger af problemets art. Nogle gange er en behandling nok, men er problemet større skal man regne med ca. 7.