Hørsholm Kranio-Sakralterapi  - og Zoneterapi
Hvad er Kranio-Sakralterapi?

Kranio-Sakralterapi blev først beskrevet i 1920 af den amerikanske osteopat og læge William Sutherland.
Sutherland dokumenterede, at der er bevægelighed mellem kranieknoglerne også hos voksne.
Sutherland og siden hans elever arbejdede videre med disse opdagelser og skabte teknikker, der blev en del af den osteopatiske behandlingsform.

I 1970'erne forskede den amerikanske osteopat og læge John Opledger videre og udviklede Kranio-Sakral terapi som selvstændig behandlingsform, som er grundlaget for den terapiform, vi kender i dag.

Kranio-Sakralterapi udøves i dag af læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og andet sundhedspersonale i USA, Europa, Australien og New Zealand og kom til Danmark midt i 1980'erne.

Behandlingsformen bygger på, at terapeuten med sine hænder "lytter" til mærkbare bevægelser i kroppen. Disse rytmer eksisterer livet igennem. Terapeutens respektfulde måde at møde kroppen på gør, at kroppen aktivt slipper sine bevidste og ubevidste spændinger.

Kranio-Sakralterapi arbejder med knogler, membraner(hjernehinder), cerebrospinalvæske(hjernevæske), muskler, bindevæv og organer og har hermed indflydelse på nerver, hormoner og immunforsvar og herved effekt på hele kroppen.

PRISER:

Voksne: 500 kr.
Børn:       300 kr.

Mulighed for rabat ved flere behandlinger

Hvordan foregår en behandling?

Behandlingen starter med en samtale. En behandling varer ml. 45 - 60 minutter, hvor du ligger afslappet på en briks, mens terapeuten nænsomt løsner op for spændinger og blokeringer (især omkring hoved, rygsøjle og bækken). 

Enkelte gange er en behandling nok, men er der tale on langvarige og kroniske problemer, må flere behandlinger påregnes. Du kan dog forvente at mærke positive forandringer inden for de første 3 behandlinger.

Stress er en hyppig årsag til at kroppen ikke fungerer optimalt. Så er der tale om negativ stress, som ofte er årsag til hovedpine, søvnløshed, nakkesmerter, depressioner m.v.

Hvornår skal man konsultere en Kranio-Sakralterapeut?

Ved lidelser som bl.a.:

HOVEDPINE OG MIGRÆNE
PISKESMÆLD
STRESS
MUSKELSPÆNDINGER
RYG- OG NAKKESMERTER
ANGST
SØVNBESVÆR
HORMONBALANCE
CHOKTILSTAND
BÆKKENLØSNING

BØRN: Børn i alle aldre har stor gavn af Kranio-Sakralterapi, også hvis der er tale om indlæringsvanskeligheder og  især ved nakkesmerter efter for lang tid ved computer og iPad.
Ved slag i hovedet er det altid en god idé at få en behandling.